Digitalisaatio tuo tehokkuuTTA, PAREMMAN ASIAKASKOKEMUKSEN ja FIKSUJA päätöksiä

Hyvin suunniteltu ja toteutettu teknologiahanke luo yritykselle kasvua ja kilpailuetua. Parhaimmillaan se voi myös lisätä työssä viihtymistä, tehdä työstä mielekkäämpää ja yhteistyöstä sujuvampaa.

LISÄVIRTAA DIGITALISAATIOSTA

Lähes kaikilla yrityksillä on mahdollisuus hyötyä digitalisaatiosta, mutta miten siinä onnistutaan? Kehitysmahdollisuuksia tulvii ja ehkä olet jo miettinyt jonkin palasen automatisointia. Kokonaisuus tai sen vaatima ajankäytön tarve ei välttämättä aukea. Digihankkeissa tärkeintä on ymmärtää miksi jotain halutaan kehittää ja mitä sillä tavoitellaan. Kun suunnitelma on kirkas, toiminnan uudistaminen ja muutosjohtaminen on helpompaa.

RATKAISUMME TEKNOLOGIAHANKKEEN LÄPIVIENTIIN

Mikäli alkuun pääseminen tuntuu hankalalta, autamme sinua tunnistamaan digitalisaation mahdollisuudet. Tarvittaessa viemme muutoksen kanssasi maaliin saakka.

HYVÄ VALMISTAUTUMINEN MAHDOLLISTAA ONNISTUMISEN

TEKNOLOGIAHANKE TAKUUTYÖNÄ

Asiakaslupauksemme mahdottomista muutoksista takuutyönä pätee myös digitalisaatioon liittyviin teknologiahankkeisiin. Profiantilta löytyy asiantuntemusta eri liiketoiminta-alueille, joissa digitalisuutta voidaan hyödyntää. Yleisimpiä teknologiakehityksen kohteita ovat asiakaskokemus ja palvelut, myynnin ja markkinoinnin prosessit, tiedolla johtaminen, raportointi, ohjelmistorobotiikka, prosessien automatisointi, tekoälyn hyödyntäminen sekä tiedonhallinta.

Lataa digihankkeen valmistautumisen tarkistuslista

Olemme laatineet maksuttoman tarkistuslistan, jota voitte käyttää hyödyksi hankkeen valmistelussa. Tarkistuslista on konkreettinen apu kartoittamaan mm. hankkeeseen varattavan budjetin ja resurssit.

Mikäli kaipaatte apua valmisteluissa tai projektinne edetessä, me Profiantilla olemme valmiina auttamaan.

 

Profiant – Mahdottomia muutoksia takuutyönä.

LATAA TARKISTUSLISTA

DIGITALISAATIO HANKKEENA -KONSEPTI ON OSA REBOOT-PERHETTÄ

Reboot on skaalautuva konsepti, jonka kehitimme yhdessä yritysten kanssa auttamaan henkilöstöä työskentelemään tehokkaammin muuttuneessa työmaailmassa. Yrityskoosta riippumatta konkreettiset muutokset näkyvät arjessa heti ja koko henkilöstö sitoutuu muutokseen.

Reboot-tuoteperheeseen kuuluvat mm. digitalisaatio, tuottavuus ja myynnin kasvu sekä taitovalmennukset.