Profiant testi: Millaisessa tiimissä työskentelet?

03.07.2020

Profiant on julkaissut uuden testin, jonka avulla voit testata millaisessa tiimissä työskentelet! Oletteko dream team vai jokaisen töitä etsivän painajainen? Profiant testi löytyy alla olevasta linkistä!

Testaa tästä, millaisessa tiimissä työskentelet

 


Profiant testi kerää anonyymiä dataa

Vastaukset ovat anonyymejä. Vastausten perusteella kokoamme läpileikkausta suomalaiseen organisaatiokulttuuriin, kehityskohteisiin ja vahvuuksiin. Julkaisemme havaintoja blogissamme. Aiemmin julkaistu organisaation happotesti on saatavissa myös yhteisölisenssinä omalle yritykselle. Henkilöstönne tekemän testin tulokset käydään läpi yhdessä aiheeseen sopivan Profiantin kanssa.

 

Blogi: Huono tiimihenki maksaa yritykselle rahaa

Hyvinvoivassa työyhteisössä yhteistyötä tehdään yli organisaatiorajojen ja tiimien välillä, joka parantaa tehokkuutta ja tukee lean-ajattelua. Erilaisuus yhteisöohjautuvassa työyhteisössä on voimavara ja monimuotoisuus lisää innovaatioiden määrää, joka taas tuo mahdollisuuksia palvella asiakkaita laajemmin, paremmin ja joustavammin. Profiant testi on matalan kynnyksen testi, jonka avulla voi saada suuntaa antavan kuvauksen nykytilanteesta.

Puutteellisen johtamisen ja puutteellisen työhyvinvoinnin takia menetetään 20% työn tuottavuudesta. Paljonko 20% tuottavuudesta on teille rahassa?

Lue koko herättelevä blogi täältä. 

 


 

Profiant testi herättää ajatuksia

Tarvitsetko apua tiimin keskinäisen hyvinvoinnin kehittämisessä? Älä epäröi, vaan käytä hyödyksesi maksuton sparrausaikamme. Täytä alla oleva lomake ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.