mihin keskityt?

Esa Heikkilä

Toimitusjohtaja
esa.heikkila@profiant.net
+358 40 50 31 888

Maailmantilanne on epävarma ja vaikeasti ennustettava. Uutisointi taantuman lähestymisestä kirskuttaa jo jarruja muutamilla toimialoilla.

Muutaman laman kokemuksella uskallan väittää, että ajankäytön ja investointien kohdistaminen asiakastyön kehittämiseen on fiksu päätös. Mutta mitä tuon päätöksen käytännön toteuttaminen edellyttää?

Asiakkuuksien kasvattamisessa tarvitaan laajaa osallistamista ja energiaa käytäntöön vientiin. Ihmisten pitää itse suunnitella ja toteuttaa muutokset, joita heiltä odotetaan. Tiimien tuottamien ideoiden testaaminen vaatii hetkessä tehtäviä päätöksiä. Heidän pitää pystyä tekemään niitä.

Hienojen aikomusten lisäksi pitää olla testattuja metodeja, prosesseja ja mittareita. Lisäksi tarvitaan oikeanlaisia osaajia.

Johtamisen taito, energia ja sitkeys ratkaisevat kuinka nopeasti tuloksia saadaan ja kuinka hyviä ne ovat.

Profiantit ovat kaikki yrittäjiä. Meillä on kokeneita liikkeenjohton ammattilaisia ja nuoria kykyjä. Yhdistämme strategisen liikkeenjohdon näkökulman ja pitkän kokemuksen muutosten käytäntöön viennistä. Valmennamme nykyisiä ja etsimme uusia kykyjä. Osaamme liiketoiminnan logiikat ja prosessit. Integroimme teknologian tarjoamat mahdollisuudet palvelemaan myynnin kasvua.

Esa Heikkilä

Toimitusjohtaja
esa.heikkila@profiant.net
+358 40 50 31 888