Johtamisen totuuden hetket: Blogisarja alkaa!

16.12.2021

Johtamisen haasteet ovat päivittäin läsnä. Tunnistatko sen pienen piston, kun huomaat hyvien suunnitelmien jääneen johtoryhmän kokouspöytään ilman konkreettisia toimia? Uskallatko, tai ehditkö, pysähtyä ja katsoa tilannetta uudella tavalla? Osaatko nähdä todelliset juurisyyt tilanteen taustalla? Riittääkö rohkeus kokeilla uutta?

Tunnistatko myös sen hetken, kun oli flow päällä? Oletko miettinyt, mistä flow johtui?

Olemme Profiantilla tekemisissä johtamisen kanssa joka päivä ja näemme erilaisia kulttuureita ja käytäntöjä – johtamisen haasteet ovat meille siis tuttuja monilta toimialoilta. Kokemuksemme mukaan yrityksen ongelmat liittyvät viime kädessä johtamiseen, sen puuttumiseen tai etäisyyteen.

Johtajien arki tuntuu hektiseltä; tulipaloja sammutellaan ja hybridiaika on tuonut virtuaalikokousten suman. On tunne, ettei meillä ole enää aikaa aidosti johtaa, tai se aika on pois perheeltämme tai omalta hyvinvoinniltamme. Teemme johtajina töitä iltaisin, viikonloppuisin, jopa öisin. Päivisin kalenterimme on täynnä tuotannollisia tehtäviä ja johtamisen aika on silloin, kun läsnä ei ole johdettavia.
Profiant - Itsetuntemus

JOHTAMISEN HAASTEET NYT PROFIANT-BLOGEINA

Julkaisemme 2022 alussa Profiantin sivuilla Johtamisen totuuden hetket -blogisarjan, jossa puhumme johtamisesta, sen haasteista, juurisyistä ja sekä seurauksista liiketoiminnalle. Voit seurata blogisarjaa myös LinkedInissä ja Facebookissa.

Lähdemme liikkeelle helposti havaittavista oireista, jonka jälkeen avaamme niiden takana olevia tyypillisiä juurisyitä. Vain niihin puuttumalla kehityksen suunta on käännettävissä. Jaamme kokemuksia, näkemyksiä ja parhaita käytäntöjä, joita olemme asiakkaidemme kanssa kehittäneet. Selätä johtamisen haasteet kanssamme!

Blogit käsittelevät mm. strategista suunnittelua, digitalisaatiota, rekrytointia, sisäistä ja ulkoista viestintää, palaverikäytänteitä, asiakkuusjohtamista ja monia muita johtamisen teemoja, joissa olemme useimmin nähneet haasteita. Jos sinulla on teemaan liittyvä asia tai kysymys, jota haluaisit meidän käsittelevän, laita viesti Esalle, Upille tai Mikalle!

Profiant - Esa Heikkilä

Esa Heikkilä

SENIOR CONSULTANT, PARTNER
Markkinointi ja myynti
Tiimityöskentely ja johtaminen

+358405031888
esa.heikkila@profiant.net

LinkedIn

Profiant - Upi Laakkonen

Upi Laakkonen

SENIOR CONSULTANT, PARTNER
Strateginen uudistuminen
Toiminnan ja tuotannon sujuvuus

+358400406048
upi.laakkonen@profiant.net

LinkedIn

Mika Yletyinen

SENIOR ADVISOR, PARTNER
Kansainvälistäminen, digiloikan ottaminen
Yrityksen johtaminen
Fuusiot, intergraatiot, yritysjärjestelyt

+358400452870
mika.yletyinen@profiant.net

LinkedIn

HAASTA MEIDÄT RATKAISEMAAN JOHTAMISEN ONGELMA!

Onko sinulla johtamiseen liittyvä haaste, johon et ole löytänyt hyvää ratkaisua? Lähetä meille viesti ja me pyrimme löytämään siihen ratkaisun.

10 + 5 =